Marandovi Vitamini Znanja

Marandovi Vitamini Znanja

Podjetje Marand d.o.o. organizira dogodek Vitamini Znanja. Vabimo vas da se nam pridružite v sredo 18. 4. 2018 ob 8:15 v G Konferenčnem centru na Tržaški cesti 330 v Ljubljani na predstavitvi Lenovo partnerskih rešitev za programsko definirane pomnilniške sisteme, t.i. Software Defined Storage.
Vas zanima kako lahko vaše podjetje ali organizacija izkoristi prednosti novega vala tehnologij? Potem ne zamudite prve med predstavitvami, ki smo jih poimenovali “vitamini znanja”!

Po uvodnem pregledu predstavljenih tehnologij, bomo podrobneje spoznali 3 različne uporabe programsko definiranih pomnilniških sistemov, ki z Lenovo strojno opremo tvorijo celovite rešitve:

  • virtualizacija diskovnih sistemov
  • združeno deljenje podatkov NAS in SAN 
  • uporaba object-storage shrambe v t.i. »oblaku«

Rezervirajte si mesto najkasneje do 16. 4. 2018 na info@marand.si

PROGRAM

8:15 - 8:30 Prihod in zvrhana mera jutranjih vitaminov

8:30 - 8:40 Predstavitev rešitev in prihajajočih tehnologij na področju Software- defined storage, podkrepljen z zadnjimi podatki svetovalne družbe Gartner (Matjaž Žnidaršič, Marand)

8:40 - 9:35 Pregled Lenovo DCG partnerskih Software-defined storage rešitev za shranjevanje podatkov (Klemen Bačak*, Compedu)

*Klemen Bačak je evangelist za hiperkonvergenčne in SDS sisteme in hkrati eden od bolj iskanih predavateljev. Večino svojih predavanj izvaja po svetu.

 

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.