Srečanje uporabnikov Embarcadero razvojnih orodij

Srečanje uporabnikov Embarcadero razvojnih orodij

11.12.2018

V četrtek, 6. decembra, smo organizirali predstavitev nove različice družine razvojnih orodij Embarcadero 10.3 Rio. Velika dvorana obrtne zbornice Vič je znova gostila številne Embarcadero razvijalce, ki so med prvimi spoznali vse novosti, ki jih prinašajo nove različice orodij RAD Studio, Delphi in C++Builder.

Hkrati je bila predstavitev tudi priložnost, da se domača Embarcadero »skupnost« sreča, izmenja izkušnje in najboljše prakse pri razvoju sodobnih mobilnih aplikacij s pomočjo Embarcadero razvojnih orodij.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.