Marandov dogodek: Oracle Cloud Platform

Marandov dogodek: Oracle Cloud Platform

02.04.2018

Spoznali boste, kako najbolje izkoristiti Oracle Cloud Platform ter kako se odzvati na digitalne izzive na najučinkovitejši način. Slišali boste, kako razvijati, uporabljati in upravljati aplikacije v oblaku, jih razširiti ter kako vključiti in povezati različne sisteme z oblakom.

Na osrednjem delu dogodka nam bo Matjaž Kovačec, tehnični direktor v podjetju Marand, d.o.o. v svojem predavanju razložil kako »prečiti« iz lastne infrastrukture na infrastrukturo v oblaku in nazaj.

Kako se vztrajnost in vzdržljivost obrestujeta na poti sprememb in pri doseganju zastavljenega cilja, in da si, kot sam pravi, konec dneva nagrajen z lepim sončnim zahodom, pa tudi o tem, kako je včasih težko, vendar potrebno vztrajati kljub nemogočim pogojem bo z nami delil Miha Podgornik, pomočnik trenerja slovenske biatlonske reprezentance, ekstremi športnik, ki je pretekel Špartatlon in prečil Grenlandijo z Ivico Kostelićem.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.