Konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva

Konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva

11.04.2019

Predstavniki družbe Marand sodelovali na konferenci o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva

V sredo 10.4. je na Brdu pri Kranju potekala 2. nacionalna konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, ki jo je organiziralo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. V sklopu okrogle mize na konferenci je g.Boštjan Jaklič, manager digitalne preobrazbe v podjetju Marand, predstavil naše izkušnje pri digitalizaciji in internacionalizaciji poslovanja.

V pogovoru na okrogli mizi je g.Jaklič izpostavil, da je digitalna preobrazba veliko več kot samo digitalizacija, je predvsem sprememba kulture organizacij, uvajanje novih digitalnih poslovnih modelov in odlične uporabniške izkušnje. V podjetju Marand razvijamo tudi rešitve za digitalizacijo zdravstva, kjer se srečujemo s konkurenco iz celega sveta, tudi z resnično globalnimi podjetji. Kot enega od ključnih faktorjev za uspešno internacionalizacijo gradimo mrežo lokalnih partnerjev, ki prodajajo naše izdelke in storitve, kjer se naslonimo tudi na pomoč in priporočila gospodarske diplomacije. Marand je s svojimi izdelki in storitvami trenutno prisoten že v 12 državah, na 3-eh kontinentih.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.