Marand pridobil certifikat sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015

Marand pridobil certifikat sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015

25.04.2019

Zavedamo se, da je skrb za okolje ključnega pomena za našo skupno prihodnost in zato smo se konec leta 2018 odločili, da obstoječim certificiranim sistemom vodenja dodamo sistem ravnanja z okoljem. Konec meseca marca 2019 smo prejeli certifikat ISO 14001:2015 in novi sistem ravnanja z okoljem dodali našim že obstoječim certificiranim sistemom vodenja kakovosti ISO 9001 in varovanja informacij ISO/IEC 27001.

V današnjem globalnem poslovnem okolju sta poslovna odličnost in izjemna ponudba zgolj osnovna koraka do uspeha, katerima se je v zadnjem času pridružilo tudi ravnanje z okoljem. Proces uvajanja novega sistema ravnanja z okoljem je finančno podprla tudi agencija SPIRIT Slovenija v okviru programa za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije in tujih investicij.

Več o projektu..

EU sklad za regionalni razvoj

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.