Marand predstavil rešitve za digitalno transformacijo na konferenci SAP NOW Slovenija 2019

Marand predstavil rešitve za digitalno transformacijo na konferenci SAP NOW Slovenija 2019

10.06.2019

Marand uresničuje vizijo digitalne transformacije pri strankah s pomočjo tehnološkega velikana SAP, s katerim sta leta 2019 postala partnerja za področje razvoja in implementacije rešitev v okviru SAP® Customer Experience.

Na dogodku SAP NOW Slovenija 2019 smo se prvič predstavili preko 650 uporabnikom SAP rešitev v Sloveniji. Predstavili smo naše rešitve za osrednje upravljanje produktnega kataloga in podporo t.i. Omnichannel strategiji trženja storitev in izdelkov.

Več o tem, kako vam podjetje Marand lahko pomaga pri digitalni transformaciji vašega poslovanja lahko preberete tu. SAP Silver Partner

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.