Oracle Innovative Technologies Summit 2018

Oracle Innovative Technologies Summit 2018

08.05.2018

Na dogodku bo podjetje Oracle predstavil najnovejše pristope za izgradnjo poslovnih aplikacij ter uporabo podatkov za strojno učenje in interakcijo z uporabniki. Prikazane bodo nove paradigme razvoja mobilnih in spletnih aplikacij, sodobne tehnologije, kot so pogovorni robotki (chatbots), algoritmi za strojno učenje in umetno inteligenco ter prediktivno analizo. Govorili bodo tudi o internetu stvari (IoT) in Big Data pretočnih podatkih z njihovo uporabo v realnih projektih.

Prikazali bodo orodja za digitalni marketing in analizo uporabniške izkušnje ter integracijo orodij za poslovno poročanje nad enotnimi podatkovnimi viri. Ker se vse vrti okoli podatkov, bodo predstavili tudi novosti Oracle baze podatkov in prihodnost na področju takšnih baz – avtonomno bazo podatkov za namene podatkovnih skladišč in transakcijskih sistemov.

V podjetju Marand vse partnerje vabimo, da nas obiščejo na naši stojnici.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.