Zaposleni podjetja Marand so tudi letos sodelovali na dobrodelnem tekaškem dogodku »Hop na Grad«

Zaposleni podjetja Marand so tudi letos sodelovali na dobrodelnem tekaškem dogodku »Hop na Grad«

21.05.2018

Hop na Grad je dobrodelen tekaški dogodek, s katerim pomagamo otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ves denar, zbran s štartninami in dobrodelnimi prispevki, je uporabljen za nakup aparata, ki ga organizatorji podarijo Pediatrični kliniki v Ljubljani. Z dogodkom želijo organizatorji spodbuditi zdrav način življenja. Dogodek organizirajo tekaški zanesenjaki, zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani, s pomočjo športnikov in donatorjev.

Marand in naši zaposleni redno sodelujemo na dogodku, tudi letos smo se v velik številu udeležili dogodka in tako dodatno podprli projekt, ki so ga zasnovali tekaški zanesenjaki, zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani, s pomočjo športnikov in donatorjev. Tek podpirajo Univerzitetni klinični center Ljubljana, Pediatrična klinika in Ustnova za Pediatrično kliniko.

Več o dogodku si lahko preberete na hopnagrad.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.