Marand eden od razvojnih partnerjev rešitve, ki je Telekomu Slovenije prinesla priznanje podjetja SAP

Marand eden od razvojnih partnerjev rešitve, ki je Telekomu Slovenije prinesla priznanje podjetja SAP

18.09.2018

Telekom Slovenije je 11.9.2018 prejel srebrno priznanje podjetja SAP za integracijo dveh ERP modulov s platformo za elektronsko poslovanje (»Silver Winner of the SAP Quality Awards in the Innovation SAP Hybris Commerce category in CEE 2018”). Priznanje podjetja SAP, vodilnega ponudnika ERP rešitev na svetu, je hkrati tudi priznanje naši razvojni ekipi, ki je v sodelovanju z naročnikom in partnerji razvila sistem za združevanje podatkov iz različnih SAP modulov in zalednih sistemov Telekoma Slovenije.

Integracija dosedaj ločenih modulov Telekomu Slovenije prinaša pomembne poslovne prednosti, med njimi hitrejše uvajanje novih izdelkov in storitev, boljši pregled poslovanja, uvaja možnosti poslovanja preko različnih kanalov, hkrati pa z visoko stopnjo avtomatizacije znižuje stroške in zmanjšuje možnosti za napake.

Več informacij o nagradi najdete na ikt.finance.si in www.si21.com.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.