Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 
 
Razvrsti po:
 
 • Embarcaderov božiček vam prinaša 30% popusta!

  11.12.2018

  Praznična ponudba Embarcadero razvojnih orodij 10.3 Rio. Izkoristite izjemno ponudbo: 30% popusta za vse nove licence za nakup RAD Studio 10.3, Delphi 10.3 ali C++Builder 10.3! Pohitite, saj ponudba velja samo do 21.12.2018.
  Več o ...
   
 • Srečanje uporabnikov Embarcadero razvojnih orodij

  11.12.2018

  V četrtek, 6. decembra, smo organizirali predstavitev nove različice družine razvojnih orodij Embarcadero 10.3 Rio. Velika dvorana obrtne zbornice Vič je znova gostila številne Embarcadero razvijalce, ki so med prvimi spoznali vse novosti, ki jih prinašajo nove različice orodij RAD Studio, Delphi in C++Builder.
  Več o ...
   
 • Oglejte si novosti, ki jih prinaša verzija 10.3 Rio!

  13.11.2018

  Še malo in predstavljena bo nova verzija naših razvojnih orodij 10.3 Rio! Zagotovite si »VIP ogled« vseh novosti na on-line predstavitvi, ki bo jutri, 14. novembra 2018!
  Več o ...
   
 • Embarcadero on-line dogodki v oktobru

  26.09.2018

  Pridružite se našim brezplačnim spletnim dogodkom v oktobru! Serija spletnih dogodkov #WebinarWednesday se nadaljuje v oktobru z dvema dogodkoma, ki ponujajo brezplačno usposabljanje za sledenje spremembam podatkov, upravljanju razvojnih projektov in oblikovanju uporabniških izkušenj (UX).
  Več o ...
   
 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.