Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

Oglejte si novosti, ki jih prinaša verzija 10.3 Rio!

Oglejte si novosti, ki jih prinaša verzija 10.3 Rio!

13.11.2018

Še malo in predstavljena bo nova verzija naših razvojnih orodij 10.3 Rio! Zagotovite si »VIP ogled« vseh novosti na on-line predstavitvi, ki bo jutri, 14. novembra 2018!

Rio, najpomembnejša verzija, našega razvojnega orodja prinaša številne novosti okolja IDE, ki dodatno poenostavljajo tako razvoj Windows kot tudi Android aplikacij. Vse o novostih v 10.3 Rio lahko spoznate na on-line predstavitvi jutri, 14. novembra 2018.

Prijava

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.