Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

Kupite licenco za Delphi, C++ Builder ali RAD Studio in dobite 3 leta brezplačnih posodobitev

Kupite licenco za Delphi, C++ Builder ali RAD Studio in dobite 3 leta brezplačnih posodobitev

11.02.2019

Zagotovite si 36 mesecev posodobitev za RAD Studio, Delphi ali C++Builder in razvijajte zmogljivejše in hitrejše aplikacije. Ponudba velja do 28. februarja 2019

Običajno je ob vsakem nakupu nove licence v ceno vključeno 12 mesecev posodobitev. Tokratna akcija, ki velja do konca februarja, vam ob nakupu katere koli licence RAD Studio, Delphi, ali C++Builder, zagotavlja kar 36 mesecev posodobitev. Torej ste naslednja 3 leta brez skrbi, saj imate zagotovljene:

  • vse nadgradnje in popravke za trenutne različice
  • nadaljnje vzdrževanje prejšnjih različic (omejitve veljajo)
  • vse večje nadgradnje različic izbranega razvojnega okolja
  • podporo pri definiranju, opisu in odpravi težav pri uporabi naših razvojnih orodij
  • obširen nabor dodatnih zmogljivosti, dodatkov in tehničnih vsebin
  • dodatno garancijo, da se boste lahko posvetili vašemu poslu brez prekinitev in ovir

3-za-1

Nadgradnje in nove različice
Podjetje Embarcadero v razvoj investira približno 2-krat več, kot je povprečje v panogi. To pomeni, da se naši izdelki redno nadgrajujejo in dodajajo ključne zmogljivosti. Če pri vašem delu potrebujete reden dostop do novih zmogljivosti, vedno znova lažjo uporabo, hitrejše delovanje in dostop do inovacij, potem je za vas ključnega pomena, da ste del našega vzdrževalnega programa in tako brezplačno prejmete vse nadgradnje in nove različice, brez dodatnih stroškov nadgradenj.

Tehnična podpora
V sklopu vzdrževanja dobite dostop tudi do tehnične podpore. Naša ekipa tehnične podpore je sestavljena iz strokovnjakov, ki vam bodo pomagali pri odkrivanju napak, opisu problemov in odpravi napak. Embarcadero tehnična podpora vam je na voljo preko spleta na https://www.embarcadero.com/support ali na telefonski številki 800.523.7070.

Miren spanec
Priznajmo si – vsakodnevni uspeh vašega razvojne skupine je odvisen tudi od naših orodij, zato je še toliko bolj pomembno, da imate direktno linijo do naše ekipe tehnične podpore, ki vam bo pomagala zagotoviti nemoteno delo in odpravo morebitnih napak.

Kupite zdaj in si zagotovite 36 mesecev posodobitev
Vsi, ki se boste do 28. februarja odločili za nakup, boste prihranili kar 33 %. Namesto stroška licence in dodatnih 24 mesecev posodobitev in podpore, boste plačali samo ceno osnovne nove licence. Ponudba velja za nove licence verzij Professional, Enterprise ali Architect za vse tipe licenc, razen t.i. »Academic« licenc.

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.