Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

Posebej za Delphi navdušence – Zagotovite si 36 mesecev posodobitev in do 14% popusta

Posebej za Delphi navdušence – Zagotovite si 36 mesecev posodobitev in do 14% popusta

25.02.2019

Na voljo je že prva nadgradnja za razvojna okolja RAD Studio , Delphi in C++Builder 10.3 Rio, posodobitev imenovana “10.3.1. Rio Update 1” prinaša številne nove zmogljivosti, ki vam bodo omogočile še lažje in hitrejše delo!

Ta različica hkrati obeležuje že 23 let neprestanega razvoja Delphija. Po vsem tem času je skupnost Delphi razvijalcev še vedno številčna, Delphi pa ostaja eno najbolj zmogljivih, hitrih in funkcionalnih razvojih okolij na tržišču, še posebej za vse, ki razvijajo aplikacije za Windows okolje.

Z novimi orodji in zmogljivostmi, ki jih prinaša nova različica, je zdaj pravi trenutek da začnete uporabljati naša najzmogljivejša razvojna orodja za Delphi in C++. Pridružite se in izkoristite posebno ponudbo, ki vam prinaša do 14% popusta. Ali pa se odločite za 36 mesecev posodobitev ob nakupu katere koli nove licence za RAD Studio, C++Builder ali Delphi. Tako boste naslednja 3 leta brez skrbi, saj boste imeli zagotovljene vse nadgradnje in popravke za 36 mesecev.

Kaj je novega v Rio 10.3.1.?

  • Izboljšana podpora za iOS 12 in iPhone X serijo naprav
  • Prva faza nadgradnje uporabniškega vmesnika t.i. »RAD Server Console« in migracije na knjižnico Ext JS
  • Nadgrajena podpora FireDAC za Firebird 3.0.4 in FireBird »embedded« različico
  • Popravki preko 150 napak, ki so nam jih javili naši uporabniki
  • Novi VCL in FMX »Multi-Device« stili
  • IDE komponente za še večjo produktivnost
  • in še...

10.3.1 / Posebna ponudba za Delphi navdušence:

Prihranite 10% ob nakupu Professional različic RAD Studio, Delphi, C++Builder.
Prihranite 14% ob nakupu Enterprise/Architect različic RAD Studio, Delphi, C++Builder.
Zagotovite si 36 mesecev posodobitev ob nakupu katere koli različice RAD Studio, C++Builder ali Delphi nove polne licence.

 

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.