Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

Brezplačna šolanja in dodatni popusti za nakupe do 31.marca!

Brezplačna šolanja in dodatni popusti za nakupe do 31.marca!

26.03.2019

Zagotovite si prednost pred konkurenco z novimi znanji in razvojnimi orodji v sklopu te posebne ponudbe. Z vsakim nakupom nove licence, med 22. in 31. marcem 2019, boste dobili dostop do brezplačnega spletnega izobraževanja. Izbirate lahko med spletnimi predavanji "v živo" ali "na zahtevo" in tako zagotovite, da bo vaše znanje programiranja še stopničko višje.

Zaradi velikega povpraševanja smo razširili in podaljšali posebno ponudbo do konca meseca marca. Poleg brezplačnega izobraževanja lahko izbirate med:

  • 3-za-1: 36 mesecev posodobitev z katero koli novo "stalno" licenco za vse različice
  • 14% popusta na različico Architect
  • 10% popusta na vse različice Professional

Vsa izobraževanja gradijo na zadnjih verzijah razvojnih orodij Delphi, C++Builder ali RAD Studio 10.3. Zdaj je najboljši trenutek, da v vašo razvojno ekipo vključite nove člane in jih hitro naučite vse o Delphi, C++ in pomožnih orodjih.

Kaj je vključeno v Rio 10.3.1.?

  • Dodatna podpora za naprave z iOS 12 in iPhone X serijo naprav
  • Izboljšan uporabniški vmesnik RAD Server Console in migracija na knjižnico Ext JS
  • Nadgrajena podpora FireDAC za Firebird 3.0.4 in FireBird "embedded"
  • Popravki za preko 150 odkritih napak
  • Novi VCL in FMX stili za različne naprave
  • Izboljšave IDE razvojnega okolja
  • Mnogo več!

Vsi kupci prejmejo tudi 12 mesecev posodobitev in nadgradenj - avtomatično dobite dostop do vseh nadgradenj v naslednjem letu! Ali izberite ponudbo, ki vam prinaša kar 36 mesecev posodobitev. Vsi, ki izvedete nakup do 31. marca 2019 dobite tudi dostop do BREZPLAČNEGA SPLETNEGA IZOBRAŽEVANJA.

 

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.