Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

Izkoristite poletno ponudbo: prihranite 15% in pridobite dodatnih $999 prihrankov

Izkoristite poletno ponudbo: prihranite 15% in pridobite dodatnih $999 prihrankov

12.06.2019

Bodite med prvimi, ki uporabljajo 10.3.2 in prihranite 15%! Ne samo to, vsi kupci Enterprise ali Architect različic dobite tudi t.i "Enterprise connectors" (v vrednosti $999)

Pripravite se na 10.3.2.! Izkoristite popust pred uradno predstavitvijo za nakupe RAD Studio, Delphi ali C++Builder. Zdaj kupite različico 10.3.1 z dodatnim 15% popustom, takoj ko bo na volji pa brezplačno dobite novo različico 10.3.2. Izkoristite to posebno ponudbo za vse prihajajoče nove različice (vklučno z 10.3.2).

Ne moremo vam še zaupati vseh novosti, ki jih prinaša 10.3.2 vendar ne dvomimo, da vam bodo pomagale postati še bolj produktivni! Zagotovite si prihranke že danes in izkoristite prednosti zagotovljenih nadgradenj za 12 mesecev. (V prvem letu po nakupu boste brezplačno dobili vse nadgradnje)

Kupci različic Enterprise in Architect lahko dodatno povečate svojo produktivnost zahvaljujoč t.i. "Enterprise Connectors". Enostavno in učinkovito povežite svojo aplikacijo s preko 70 poslovnimi aplikacijami (vrednost "Enterprise Connectors" $999). Enterprise in Architect različice prinašajo vrsto prednosti v primerjavi z Professional različico, hkrati pa lahko izkoristite 15% popusta, ki jih lahko izkoriste hkrati s brezplačno ponudbo t.i. " Enterprise Connectors"

Vas zanimajo novosti v 10.3.2.? Preberite si zadnji zapis na našem blog-u.

 Embarcadero Promo jun19

VEČ INFORMACIJ O PONUDBI

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.