Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

Webinar: Uvod v FmxLinux – orodje Delphi FireMonkey za izdelavo GUI Linux programov

Webinar: Uvod v FmxLinux – orodje Delphi FireMonkey za izdelavo GUI Linux programov

11.07.2019

Želite izvedeti kako prenesti vaše Delphi FireMonkey aplikacije v Linux namizno okolje? Želite izdelati t.i. "kiosk" ali poslovne aplikacije z vsemi FireMonkey gradniki uporabniškega vmesnika za Linux okolje?

Orodje FmxLinux nadgradi prevajalnik Delphi za Linux. S pomočjo FmxLinux bodo vaše aplikacije lahko izkoristile zmogljivosti platforme FireMonkey tudi v Linux namiznih okoljih. Tako lahko zdaj poleg strežniških in konzolnih aplikacij zdaj z Delphi za Linux izdelujete tudi zmogljive GUI večpredstavne aplikacije, prilagojene Linux grafičnim okoljem.

Prijava

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.