Razvojna orodja Embarcadero

 
 
 
 
 

10.3.2 Rio posebna ponudba. 36 mesecev posodobitev ali do to 38% POPUSTA

10.3.2 Rio posebna ponudba. 36 mesecev posodobitev ali do to 38% POPUSTA

27.08.2019

 

Zagotovite si 36 mesecev posodobitev za RAD Studio, Delphi ali C++Builder in razvijajte zmogljivejše in hitrejše aplikacije

Ob vsakem nakupu nove licence je v ceno vključeno 12 mesecev posodobitev v sklopu t.i. " Embarcadero Support and Maintenance plan", ki vam zagotavlja dostop do posodobitev, dostop do podpore in mnogo več

Samo do 20. septembra 2019 pa si z vsakim nakupom licence za RAD Studio, Delphi ali C++Builder zagotovite kar 36 mesecev posodobitev. Naslednja 3 leta ste lahko brez skrbi in izkoristite vse prednosti zagotovljenih posodobitev:

 1. Vse nadgradnje in popravke za trenutne različice
 2. Nadaljnje vzdrževanje prejšnjih različic (omejitve veljajo)
 3. Vse večje nadgradnje različic izbranega razvojnega okolja
 4. Podporo pri definiranju, opisu in odpravi težav pri uporabi naših razvojnih orodij
 5. Obširen nabor dodatnih zmogljivosti, dodatkov in tehničnih vsebin
 6. Dodatno garancijo, da se boste lahko posvetili vašemu poslu, brez prekinitev in ovir

Naša NOVA 10.3. Rio Release 2 razvojna okolja vas podpirajo skozi vse faze razvoja iz enotne baze izvornega besedila, ki ga enostavno prevedete in uporabite. Načrtujte. Kodirajte. Prevedite.

Lahko pa se odločite za nakup Enterprise ali Architect licence in dodatno pospešite razvoj vaše aplikacije z uporabo pripomočkov Enterprise Connectors Plus, ki vam omogočajo, da vašo aplikacijo povežete s preko 130 poslovnimi aplikacijami (vrednost 1,999$). Izkoristite priložnost in povežite 10% predstavitveni popust in brezplačno ponudbo Enterprise Connectors Plus.

Izkoristite vse prednosti Architect Edition različice, ki prinaša za preko 10.000$ dodatnih orodij, za ceno Enterprise različice (do 38% popusta na priporočeno ceno). Uporabite širok nabor dodatnih orodij in razvojnih orodij, med njimi:

 • Licenca Sencha ExtJS Professional: Izdelajte popolne spletne vmesnike z uporabo JavaScript in ExtJS. (vrednost 1,295$)
 • Licenca "InterBase ToGo mobile deployment": Dodajte vašim aplikacijam možnost shranjevanja podatkov zahvaljujoč tej zmogljivi, šifrirani bazi podatkov, ki jo lahko vključite v vaše lastne rešitve in ne potrebuje dodatnega vzdrževanja.
 • Licenca za "RAD Server multi-site deployment": Prava rešitev za vaše mikro-strežniške aplikacije. (vrednost 5,000$)
 • Licenca AquaData Studio: Gradite, dostopajte, upravljajte in vizualno analizirajte podatke v preko 28 različnih bazah podatkov (vključuje podporo za Interbase)
 • BREZPLAČNO šolanje za RAD Server (vrednost 999$)
 • NOVO! FmxLinux je zdaj vključen v Delphi in RAD Studio različice Architect in Enterprise!

Nadgradite vaša razvojna orodja že danes in še dodatno izboljšajte sodelovanje med razvojnimi skupinami in tako poskrbite da bodo vaše aplikacije končane hitreje.

 
 
 

Del vsebin povzemamo iz Embarcadero promocijskih sporočil in zato niso v celoti prevedene v slovenski jezik

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.