Mobilne delovne postaje, preklopni (Yoga) in tablice

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 

Lenovo ponuja vrsto prenosnikov, ki so združeni v več družin in prilagojeni potrebam različnih uporabnikov.

ThinkPad E serija- izdelki so namenjeni domačim uporabnikom, študentom in manjšaim podjetjem, ki ne potrebujejo najbolj zmogljivih notesnikov, pomembna pa je cena in kvaliteta izdelkov.

ThinkPad L serija- je družina notesnikov, namenjena kar najširšemu krogu poslovnih uporabnikov, ki potrebujejo zmogljiv in prilagodljiv notesnik.

ThinkPad T serija-imenovan tudi "tanek in lahek", predstavlja trenutno najboljši kompromis med zahtevami mobilnih poslovnih uporabnikov ter težo in velikostjo. Cela serija tehnoloških in programskih izboljšav vam zagotavlja kar največjo zanesljivost delovanja, kjer koli že ste.

ThinkPad T-s serija- je hibrid med običajnim in Ultrabook prenosnikom, namenjen »top executive« uporabnikom, ki potrebujejo naj tanjši in lažji prenosnik, a kljub temu potrebujejo celovito funkcionalen prenosnik.

ThinkPad P serija- je najzmogljivejši prenosnik namenjen predvsem za delo z zahtevnim grafičnim aplikacijami. V tej družini so vedno uporabljene vrhunske tehnologije, ki jih podjetje Lenovo razvija skupaj s svojimi strateškimi partnerji (Intel, NVIDIA Quadro, Microsoft,...).

ThinkPad X serija- najmanjši in najlažji notesniki, namenjeni uporabnikom, ki so stalno na poti in potrebujejo zanesljivo informacijsko podporo. Dragulj je X1 Carbon, ki je napravljen iz Karbona in sodi v najkvalitetnijši razred Ultrabook-ov.

ThinkPad X1 Carbon serija– najlažji v seriji 14" prenosnikov, ker je napravljen iz najnovejših (karbonskih) materjalov. 

Posebneži iz družine prenosnikov Lenovo ThinkPad, kateri imajo zaslon na dotik že v osnovi.

ThinkPad L Yoga serija - je nadgradnja serije L v tablični prenosnik (ekran se zavrti in položi na hrbet ohišja). Izdelk je namenjeni domačim uporabnikom, študentom in manjšaim podjetjem, ki ne potrebujejo najbolj zmogljivih notesnikov, pomembna pa je cena in kvaliteta izdelkov.

ThinkPad X1 in X380 Yoga serija- je nadgradnja serije X v tablični prenosnik (ekran se zavrti in položi na hrbet ohišja). Ti tablični prenosniki so posebej primerni za uporabnike, ki želijo pri svojem delu zanesljivo informacijsko podporo  in popolnoma izkoristijo prednosti ročnega "zapisa" na prenosnik, npr. v šolstvu ali medicini.

ThinkPad X1 Tablet serija- je najnovejša tablica, namenjena »top executive« uporabnikom, ki potrebujejo najzmogljivešo konfiguracijo v Tablici in s tem ne potrebujejo drugega (prenosnega ali stacionarnega) računalnika.

 
 
 

Testne Kategorjie

Nekaj uvodnega o kategorijah, ki pa jih je treba še nekako bolj smisleno združit / skrajšat / ...

 
 • ThinkPad E in L skupini izdelkov

   
  ThinkPad E serija- izdelki so namenjeni domačim uporabnikom, študentom in manjšaim podjetjem, ki ne potrebujejo najbolj zmogljivih notesnikov, pomembna pa je cena in kvaliteta izdelkov. ThinkPad L serija- je družina notesnikov, namenjena kar najširšemu krogu poslovnih uporabnikov, ki potrebujejo zmogljiv in prilagodljiv notesnik.
   
 • ThinkPad "klasična" T serija

   
  ThinkPad T serija-imenovan tudi "tanek in lahek", predstavlja trenutno najboljši kompromis med zahtevami mobilnih poslovnih uporabnikov ter težo in velikostjo. Cela serija tehnoloških in programskih izboljšav vam zagotavlja kar največjo zanesljivost delovanja, kjer koli že ste. ThinkPad T-s serija- je hibrid med običajnim in Ultrabook prenosnikom, namenjen »top executive« uporabnikom, ki potrebujejo naj tanjši in lažji prenosnik, a kljub temu potrebujejo celovito funkcionalen prenosnik.
   
 • Ultralahki in zmogljivi prenosniki X serije

   
  ThinkPad X serija- najmanjši in najlažji notesniki, namenjeni uporabnikom, ki so stalno na poti in potrebujejo zanesljivo informacijsko podporo. Dragulj je X1 Carbon, ki je napravljen iz Karbona in sodi v najkvalitetnijši razred Ultrabook-ov. ThinkPad X1 Carbon serija– najlažji v seriji 14" prenosnikov, ker je napravljen iz najnovejših (karbonskih) materjalov.
   
 • Yoga - prve Windows 2-v-1 naprave

   
  ThinkPad L Yoga serija - je nadgradnja serije L v tablični prenosnik (ekran se zavrti in položi na hrbet ohišja). Izdelk je namenjeni domačim uporabnikom, študentom in manjšaim podjetjem, ki ne potrebujejo najbolj zmogljivih notesnikov, pomembna pa je cena in kvaliteta izdelkov. ThinkPad X1 in X380 Yoga serija- je nadgradnja serije X v tablični prenosnik (ekran se zavrti in položi na hrbet ohišja). Ti tablični prenosniki so posebej primerni za uporabnike, ki želijo pri svojem delu zanesljivo informacijsko podporo in popolnoma izkoristijo prednosti ročnega "zapisa" na prenosnik, npr. v šolstvu ali medicini.
   
 • ThinkPad X1 tablični računalniki

   
  ThinkPad X1 Tablet serija- je najnovejša tablica, namenjena »top executive« uporabnikom, ki potrebujejo najzmogljivešo konfiguracijo v Tablici in s tem ne potrebujejo drugega (prenosnega ali stacionarnega) računalnika.
   
 • ThinkPad P serija

   
  ThinkPad P serija- je najzmogljivejši prenosnik namenjen predvsem za delo z zahtevnim grafičnim aplikacijami. V tej družini so vedno uporabljene vrhunske tehnologije, ki jih podjetje Lenovo razvija skupaj s svojimi strateškimi partnerji (Intel, NVIDIA Quadro, Microsoft,...).
   
 
 
 
 

Želite ponudbo ali dodatne informacije?

Potrebujete podrobnejše informacije ali ponudbo za izbrani model notesnika ThinkPad? Izpolnite spodnji formular in naši prodajni strokovnjaki vam bodo kar najhitreje posredovali odgovor:

 
  1. Družba Marand d.o.o. bo zbrane osebne podatke uporabila za izpolnjevanje obveznosti skladno z veljavnimi pogodbami, naročili in ponudbami ali za namene upravljanja spletnega mesta, pa tudi za zagotavljanje dostopa do posebnih informacij ali splošno komuniciranje z obiskovalci za namen neposrednega trženja. - Pravilnik o zasebnosti.

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.