Pravila nagradnih akcij

Pravila sodelovanja v nagradnem žrebanju SAP NOW Slovenija 2019

Nagradno žrebanje organizira Marand d.o.o., Koprska ulici 100, Ljubljana (v nadaljevanju: Organizator). V nagradnem žrebanju lahko sodeluje vsak posameznik, ki se bo udeležil dogodka SAP NOW Slovenija 2019 in ki bo oddal svojo vizitko v označeni nabiralnik za nagradno žrebanje. Vsak posamezni udeleženec nagradnega žrebanja lahko sodeluje pri nagradnem žrebanju le z eno vizitko.

Izmed vseh udeležencev nagradnega žrebanja, bo izžreban en posameznik, ki bo prejeli nagrado, in sicer panoramski polet z letalom Cirrus. Izžrebancu se lahko na panoramskem poletu pridružita še dve polnoletni osebi po njegovi lastni izbiri.

Žrebanje bo potekalo dne 6.6.2019 ob 11. uri na sedežu organizatorja in ne bo javno. Izvedeno bo po načelu naključnega žrebanja vseh prejetih vizitk.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen po elektronski pošti in/ali telefonski številki naslednji delovni dan po izvedenem žrebu. Nagrajenec in organizator se bosta o datumu in uri izvedbe panoramskega leta dogovorila ob prejemu obvestila o nagradi. Poleg nagrajenca bo izžreban tudi rezervni nagrajenec. Če prvi izžrebani nagrade iz kakršnihkoli razlogov ne bo sprejel, se bo le-ta prenesla na rezervnega nagrajenca, o čemer bo slednji takoj obveščen po elektronski pošti in/ali telefonski številki. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti, če sta elektronski naslov ali telefonska številka napačna ali nepopolna.

Udeleženec se z udeležbo v nagradni igri strinja, da organizator obdeluje in hrani zbrane osebne podatke še 5 let po izvedbi nagradnega žrebanja za namen obveščanja o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje drugega marketinškega gradiva. Posameznik ima možnost kadarkoli pisno zahtevati, da organizator v roku 15 dni trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer tako, da pošlje pisni zahtevek po elektronski pošti na naslov: marketing@marand.si

Nagrada ni prenosljiva in je ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini. V skladu z Zakonom o dohodnini je glede na vrednost nagrade, nagrajenec dolžan predložiti davčno številko. Aakontacijo dohodnine v znesku 25 % od bruto vrednosti nagrade krije organizator. Organizator nima nikakršnih dodatnih obveznosti iz naslova morebitnega doplačila ali vračila dohodnine na podlagi izžrebančeve letne dohodninske odmere.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Spletno mesto www.marand.com uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ti piškotki se uporabljajo za namene izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnem mestu s ponujanjem zanimivih vsebin za vse uporabnike. Z uporabo spletnega mesta obiskovalci soglašajo z uporabo teh piškotkov.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.